VVV Eemsdelta is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de infoshops om onze prachtige regio Eemsdelta te promoten. Ben je, net als ons, trots op Groningen en wil je bijdragen aan een gastvrij Eemsdelta? Kom dan ons leuke en enthousiaste team van vrijwilligers versterken bij de infoshops in Appingedam of Delfzijl!

Naar wie zijn wij op zoek

Je bent enthousiast, staat graag bezoekers/toeristen te woord, zowel persoonlijk als online en helpt mensen graag op weg. Daarnaast kun je goed samenwerken, ben je flexibel en zelfstandig.

Wat ga je doen

Bezoekers kunnen bij ons terecht voor toeristische informatie, fiets- en wandelroutes, souvenirs, toegangsbewijzen, VVV bonnen en meer. Je informeert en wijst bezoekers op alle leuke én unieke parels die Eemsdelta rijk is.

Wat bieden wij

Wij bieden onze vrijwilligers een prettige werkomgeving in een enthousiast team én gevarieerd werk: geen dag is hetzelfde. Je krijgt een persoonlijke VVV Vrijwilligers Voordeelpas en wij organiseren 1 a 2 keer per jaar een gezellig uitstapje met het team. Je werkt in een gebied waar de dynamiek tussen historie, water en land overal is te ervaren.
Uiteraard bieden we nieuwe medewerkers een passend introductie programma zodat je goed voorbereid wordt op je werk als ambassadeur van de regio.

Wij zoeken vrijwilligers die minimaal één dagdeel per week beschikbaar te zijn. Wij zijn deels ook in het weekend geopend.

Meld je aan als vrijwilliger!

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem contact op met Wendy Swiersema.
wendy@topvangroningen.nl of 06 21 90 70 03.
Wil je alvast kijken wat we toeristen/bezoekers te bieden hebben?
Neem een kijkje op www.eemsdelta.groningen.nl