Doet u mee aan de Groninger Marktendag?

30 jan 2020 – Iedere jaar vieren de Duitsers hun ‘Tag der Deutschen einheid’ op 3 oktober. Dit betekent dat de Duitsers een dagje vrij zijn en weer in grote getale naar Groningen komen.

Daarom wordt er op donderdag 3 oktober 2020 een Groninger Marktendag in het centrum van de stad Groningen georganiseerd. De organisator van de marktendag wil graag een goede verbinding maken met de provincie en richt die dag zodoende een provincieplein in op de Grote Markt. Het provincieplein moet de bezoeker een indruk geven van de pareltjes uit onze provincie, eventueel verdeeld per regio. Het idee is om dit visueel te maken, zodat de bezoeker een beeld krijgt bij de provincie en het afwisselende aanbod.

We zullen zelf op de Groninger Marktendag aanwezig zijn met onze mobiele VVV. Daarnaast zijn voor de marktendag op zoek naar 1 tot 3 ondernemers  die ook willen deelnemen (hier zijn geen kosten aan verbonden). Bij voorkeur ondernemers die de regio echt typeren en die dag iets verrassends kunnen brengen.  Afhankelijk van de aanmeldingen zullen we samen met Marketing Groningen en de andere regio’s tot een totaalprogramma komen. We gaan uit van een hele dag: +/- 09.00 tot 17.00 uur. Bij meer aanmeldingen zullen we een selectie maken.

Een mooie kans om onze regio onder de aandacht te brengen bij de Duitsers. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij redactie@topvangroningen.nl