Beste toeristische ondernemers in de regio Eemsdelta en andere belanghebbenden,

Het is een bijzonder heftige tijd voor alle ondernemers in Eemsdelta. Toch staat binnenkort het nieuwe toeristische seizoen voor de deur. Om de moed er in te houden en jullie als ondernemers daar waar mogelijk bij te kunnen staan, zijn we zijn nieuwsgierig naar jullie plannen, ideeën en kansen die je ziet voor komend seizoen. Maar ook naar de obstakels die je komende periode voorziet.

Kortom, we willen weten hoe het met je gaat. Daarnaast vertellen we graag wat je als ondernemer van Top van Groningen kunt verwachten.

Dinsdag 23 maart van 20.00 – 21.30 uur organiseren we daarom een online/digitaal Toeristisch Café.

We organiseren deze bijeenkomst via Zoom. Om de bijeenkomst in goede banen te leiden is aanmelden gewenst. Een paar dagen tevoren ontvang je via mail een link en eventuele instructies.

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK.

Bij deze alvast een tipje van het programma van de avond:

  • De nieuwe visie Toerisme & Recreatie van gemeente Eemsdelta wordt door de gemeente toegelicht. Er is deze avond ruim tijd om hierop te reageren, mee te denken en input te geven.
  • Top van Groningen licht toe wat ze afgelopen jaar gedaan heeft om toerisme in Eemsdelta verder te brengen, en belangrijker: wat er in 2021 op de rol staat om te ontwikkelen. Uiteraard horen we heel graag ook jullie input, plannen en ideeën.
  • Het Routebureau Groningen vertelt meer over een nieuwe Waddenkustroute door Eemsdelta, welke onderdeel gaat worden van de bestaande LF Kustroute (Lange Afstand fietsroute).
  • IDR (Internationale Dollard Route) licht deze grensoverschrijdende route toe en nodigt uit tot meer samenwerking met Noord-Duitsland.