23 januari 2019 – Stichting Top van Groningen organiseerde Toeristisch Café Eemsdelta op woensdag 22 januari 2020.  We hadden een informatief programma voor alle recreatieondernemers en andere belanghebbende in de gemeenten Delfzijl, voormalig Eemsmond, Appingedam en Loppersum.samengesteld en natuurlijk was er ook gelegenheid tot netwerken.

Hieronder vindt u meer informatie over de besproken onderwerpen en kunt u de presentaties bekijken:

  • Natuurlijk hebben wij u bijgepraat over de activiteiten van Top van Groningen / VVV Eemsdelta in 2019, over onze geplande activiteiten in 2020 en de daarmee samenhangende kansen voor uw toeristische / recreatieve bedrijf. Download hier de presentatie (pdf)
  • Marketing Groningen gaf een toelichting op het opgefriste merk ‘Er gaat niets boven Groningen’ en de nieuwe merkstrategie van Groningen met daaraan gekoppeld de campagnes Visit Groningen en Visit Wadden.
  • Ook presenteerde Marketing Groningen een nieuw ‘deelnemersmodel’ met een breed aanbod aan promotiemogelijkheden waar u tegen gereduceerd tarief gebruik van kunt maken. Lees meer over het nieuwe deelnemersmodel en doe mee!
  • De Waddenvereniging vertelde meer over de toegevoegde waarde van het Groningse Waddengebied voor uw bedrijfsvoering  en nodigde ondernemers uit voor een korte ondernemerscursus over de invloed op- en beleefbaarheid van Waddenzee Werelderfgoed in ‘uw eigen achtertuin’. Download hier de presentatie (pdf) en meld u direct aan voor de ondernemerscursus en wordt ook gastheer!