17 maart 2020 – Vanwege het Coronavirus zijn wij genoodzaakt de foldermarkt te annuleren. De bedoeling is hiervoor in een later stadium een nieuwe datum te plannen!

 

Graag nodigen we u uit voor de Toeristische foldermarkt 2020 Noord Groningen. Alle toeristische ondernemers/organisaties uit de gemeentes Het Hogeland, Delfzijl, Appingedam en Loppersum zijn welkom om hier hun info/foldermateriaal te delen met collega’s en/of foldermateriaal van die collega’s op te halen voor uw eigen bezoekers/klanten. Iedere locatie kan haar bezoekers/gasten zo nog beter informeren/tippen wat er in de omgeving te zien, doen of te beleven is. Daarmee kunnen we met z’n allen eenvoudig onze gastvrijheid benadrukken en de toeristen/recreanten een nog leukere ervaring in Noord Groningen bieden.

Programma en locatie
Datum: volgt
Locatie: kantine van het Hogeland College  te Warffum (A.G. Bellstraat 2).

18.30 uur – Inloop en opbouw
19.00 uur – Welkom en start Foldermarkt
20.30 uur – Einde Foldermarkt en afbouw

Er is voldoende ruimte voor ca. 100 ondernemers.
Per aanbieder is een presentatietafel beschikbaar voor uw folders en informatie. Voor koffie/thee en een versnapering wordt gezorgd.

Aanmelden
Aanmelden voor de markt is noodzakelijk, dit kan tot <datum volgt>
Stuur een aanmelding naar: sieneke@topvangroningen.nl
Gelieve bij aanmelding aan te geven aan of u folders komt aanbieden, dus een eigen tafel wenst, of dat u alleen de markt komt bezoeken.
Deelname & aanwezigheid is gratis!

In maart ontvangt u een bevestiging van deelname en nadere praktische informatie.

De foldermarkt wordt gezamenlijke georganiseerd Stichting Promotie Waddenland, VVV Eemsdelta en VVV Bedum in samenwerking met een aantal betrokken toeristische ondernemers.