Met het voorjaar in aantocht maken wij alles weer klaar gemaakt voor de toeristen en recreanten die we in Eemsdelta gaan ontvangen. Er is wederom een toename aan bezoekers te verwachten ten opzichte van eerdere jaren. Wij waren daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de VVV Infoshops in Appingedam en Delfzijl in de functie van baliemedewerker/ster. Voor geïnteresseerden hebben we een inloopmiddag gehouden op dinsdag 10 maart  2020 van 13:30 – 15:30 bij VVV Appingedam. De inloopmiddag heeft geleid tot een aantal nieuwe vrijwilligers!

Werken bij de VVV
De vrijwilligers van de VVV infoshops in Delfzijl en Appingedam zijn de gastheren/gastvrouwen van de stad en de regio. Zij helpen toeristen en recreanten op weg en informeren hen wat er te beleven is in Eemsdelta. Dit doen ze op betrouwbare en enthousiaste wijze, middels zoveel mogelijk op de bezoeker afgestemde tips. Zo dragen de vrijwilligers bij aan een waardevolle ervaring van toeristen en recreanten in ons gebied. Lees meer over de werkzaamheden

Inloopmiddag
Voor een ieder die meer wil weten over het werken als vrijwilliger bij de VVV Infoshops organiseert Top van Groningen een gratis inloopmiddag. Geïnteresseerden worden tussen 13.30 en 15.30 uur ontvangen door de VVV-coördinatoren en een aantal vrijwilligers. Tijdens de inloopmiddag kan de VVV bekeken worden, wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden en er kan nader kennis gemaakt worden.

Datum: dinsdag 10 maart 2020
Tijd: 13.30 en 15.30 uur
Locatie: VVV Appingedam (in De Groninger Zilverkamer), Oude Kerkstraat 1, 9901 JB Appingedam
Toegang: gratis en vrijblijvend, aanmelden is niet nodig