Voor ondernemers

Deelnemen

Stichting Top van Groningen biedt toeristische ondernemers in de regio verschillende promotionele mogelijkheden. Door deelname draagt u tevens bij aan de promotie van regio Eemsdelta en het in stand houden van de toeristische informatiepunten in de regio.
Top van Groningen werkt op alle gebieden intensief samen met Marketing Groningen, om zo met elkaar de provincie nog sterker op de kaart te zetten en een nog groter bereik te creëren.

Kosten 2020

Marketing Groningen is momenteel achter de schermen druk bezig met de nieuwe invulling van de ondernemerspakketten. Vanaf 2020 zal de online bedrijfsvermelding op www.visitgroningen.nl en www.eemsdelta.groningen.nl helemaal gratis zijn. Daarnaast wordt u automatisch vermeld op de landelijke VVV website.

Daarnaast is het mogelijk om tegen een bescheiden jaarlijkse bijdrage partner te worden van Marketing Groningen en Top van Groningen. Als partner profiteert u van nog meer voordelen. Zo kunt u straks tegen een zeer gereduceerd tarief een eenvoudige website laten bouwen, professionele foto’s laten maken of bedrijfsteksten laten vertalen naar het Engels en Duits. Deze en nog meer handige opties om ondernemers écht te helpen behoren straks allemaal tot de mogelijkheden! Op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar t.devries@marketinggroningen.nl. Hij zal er voor zorgen dat u alle informatie rondom de nieuwe pakketten ontvangt. Of bezoek ons toeristisch café, hier krijgt u de mogelijkheden ook uitgelegd!

 

Inschrijven

Staat u nog niet ingeschreven als deelnemer?

Neem dan contact op met:
Marketing Groningen | Tom de Vries
050 319 97 66  |  T.deVries@marketinggroningen.nl

Meer informatie

Mocht u graag eerst met ons contact willen? We zijn bereikbaar via redactie@topvangroningen.nl