Voor ondernemers

Deelnemen

Stichting Top van Groningen biedt toeristische en recreatieve ondernemers/organisaties in de regio Eemsdelta verschillende promotionele mogelijkheden.  Dit doen wij samen met Marketing Groningen, om zo met elkaar onze regio en de provincie nog sterker op de kaart te zetten en een nog groter bereik te creëren. Samen steven we naar een kwalitatief, gastvrij en een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod op websites visitgroningen.nl en eemsdelta.groningen.nl

We informeren u door het jaar heen regelmatig over mogelijkheden om uw bedrijf extra te promoten, bijvoorbeeld door deelname aan activiteiten die wij organiseren zoals Dag van het Wad, foldermarkt, arrangementen, etc. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Deelnemen in 2020

Gratis online bedrijfsvermelding
Voor 2020 heeft Marketing Groningen  een nieuwe ondernemersprogramma samengesteld voor toeristische ondernemers uit de stad en provincie Groningen. De grootste verandering ten opzichte van het oude ondernemersprogramma is dat alle toeristische ondernemers gratis met hun bedrijfsgegevens en foto een uitgebreide vermelding kunnen krijgen op het toeristisch platform www.visitgroningen.nl en de toeristische website eemsdelta.groningen.nl. Dat betekent online zichtbaarheid met maar liefst drie miljoen unieke bezoekers per jaar. Voorheen was dat tegen betaling. Marketing Groningen wil met de gratis bedrijfsvermelding alle toeristische ondernemers de mogelijkheid geven tot online zichtbaarheid en streeft daarmee naar een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod voor alle bezoekers aan Groningen.

Meer voordelen voor ondernemers
Naast de gratis vermelding biedt Marketing Groningen u ook de mogelijkheid om tegen een jaarlijkse bijdrage partner te worden.  Als u deelnemer bent van Marketing Groningen krijgt u toegang tot extra diensten en kunt u met korting extra diensten af te nemen, zoals professionele fotografie, wervende teksten voor uw bedrijfspagina of promotievideo’s. Dit kan helpen om u bedrijf nog beter te promoten!

Deelname is dus goed voor uw eigen bedrijf, en u draagt meteen bij aan de promotie van provincie Groningen en regio Eemsdelta en het in stand houden van de toeristische informatiepunten in onze regio.

Inschrijven

Meer informatie over gratis en betaalde deelname vindt u  op www.partners.visitgroningen.nl
Staat u nog niet ingeschreven als deelnemer?

Neem dan contact op met:
Marketing Groningen | Tom de Vries
050 319 97 66  |  T.deVries@marketinggroningen.nl

Meer informatie

Mocht u graag eerst met ons contact willen of heeft u hulp nodig bij uw bedrijfsvermelding? We helpen u graag en zijn bereikbaar via redactie@topvangroningen.nl