Vrijwilligers

Wordt ook vrijwilliger bij Top van Groningen

Vrijwilligerswerk is natuurlijk een goede manier om andere mensen te ontmoeten, je netwerk te vergroten of werkervaring op te doen.  Door vrijwilligerswerk te doen bij Top van Groningen draag je bovendien bij aan een waardevolle ervaring van toeristen en recreanten is ons gebied. Zo waardevol dat ze nog wat langer blijven, of graag nog eens terugkomen! En zo draag je dan weer bij aan de economische ontwikkeling en de leefbaarheid! Dat geeft een goed gevoel, toch?

Vacatures vrijwilligerswerk

Stichting Top van Groningen wordt ondersteund door een enthousiaste en betrokken groep van zo’n 30 vrijwilligers, onze TOP-ers. Zij vervullen een onmisbare functie bij de dagelijkse gang van zaken rondom de regiopromotie en toeristische informatievoorziening van Eemsdelta. Er zijn regelmatig nieuwe, leuke vacatures voor vrijwilligers, bijvoorbeeld als baliemedewerker, voor het promotieteam of voor het bedenken van nieuwe routes. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom!
Bekijk de vacatures

VVV Vrijwilligers Voordeelpas

Als vrijwilliger van Top van Groningen krijg je veel kennis over Eemdelta en weet je zelf ook meteen wat er allemaal voor leuke dingen te doen zijn in je vrije tijd. Extra leuk is dat je als vrijwilliger van de VVV heel veel bezienswaardigheden in Eemsdelta met korting of zelfs gratis mag bezoeken! Als vrijwilliger krijg je namelijk een VVV Vrijwilligers Voordeel Pas.
Lees meer